Gratis hulp bij ruimte maken voor vluchtelingen uit Gratis hulp voor ’t in huis nemen vluchteling uit Oekraïne

Vluchtelingen Oekraïne
Heb je de ruimte om vluchtelingen (uit Oekraïne) op te vangen maar weet je niet hoe je van je (rommel/logeer) kamer en/of jouw garage/tuinhuis een goede opvangruimte kunt maken? Ik help je gratis bij het maken van een plan van aanpak. We werken online samen via computer met webcam of smartphone.

Ik kan je helpen bij:
– het in behapbare stukken hakken van het opruim project;
– het efficiënt inrichten van een ruimte;
– het creëren van opbergruimte;
– wat je met je overgebleven spullen doet.
Ik / INC Professional Organizing bied in de maand april gratis online hulp bij maximaal tien opvang trajecten. Elk traject duurt ongeveer één uur. Heb je ruimte voor een vluchteling, ben je geïnteresseerd, neem dan contact met me op via e-mail, telefoon of neem contact met me op.

[Dit iniatief is opgestart door mijn Professional Organizing collega’s Hilde Verdijk van Yourganize en Annelie Brummer van Goed Geregeld.]

© 2023, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl