Klantervaringen uitgebreid

Hier vind je uitgebreide klant ervaringen. Ik heb een onderscheid gemaakt tussen:
– Organizing bij particulieren
– Verhuizingen
– Organizing bij zakelijke klanten

Wil je liever beknopte ervaringen lezen, check het hier.

Opruimen bij particulieren

Ze laat een gevoel van herboren achter

“Van te voren twijfelde ik of het mij echt iets zou opleveren en of het de investering wel waard was. Dit bleek onterecht. Want ondanks dat ik weinig spullen bezit, is het samen met Ingrid toch gelukt om drie volle dozen met spullen te verwijderen. Ook heeft zij mij geholpen een met een systeem voor mijn administratie en to do’s. Dit is voor iemand met ADHD en die ook beelddenker is, super prettig. Ik voelde letterlijk een opluchting én een opgeruimd gevoel toen ze klaar was.   Ingrid is zeer doelgericht en praktisch van aard. Ze benoemd problemen waarvan ik dacht dat het geen problemen waren. Ze laat een gevoel van herboren achter. Bovendien is ze erg leuk en toegankelijk om mee te werken. Ik zou Ingrid absoluut aanbevelen aan mensen die zich afgeremd voelen in hun leefwijze. Zowel privé als zakelijk”.Robert Maas, Uitgeest (schilder & meubelmaker, 42 jaar).

Ingrid is een leuke vrolijke efficiënte stok achter de deur, vol goede tips en ideeën

INC Professional Organizing_rust in je hoofd

Voordat wij van start gingen was het chaos in mijn hoofd. Ik wist niet waar te beginnen met opruimen. In eerste instantie ging het mijn om mijn bureau en administratie berg die ik daar maar in propte. Ook de bergen met post en papieren die maar als stapels groeide op de eettafel en in de keuken.

Missie
Je hebt voor mij op een rij gezet wat mijn missie ging worden dit jaar en dat was helder en direct. “Ik ga meer ruimte maken en overzicht creëren in dit huis door spullen weg te doen.” Nou dat hebben we gedaan!

INC Professional Organizing_opruimen schuur_rust in het hoofd

Humor
Je maakte er een vrolijke boel van, met humor en veel lachen.”Oh jeetje, dat is handig nog een lege doos om iets in te bewaren,” hihi, het gaf lucht aan het wegdoen.

Kledingkast
De kledingkast was hilarisch, zoveel weggedaan naar de kringloop en jij hebt een en ander weggebracht naar 2e hands kledingzaakjes. “Shoppen in mijn eigen kledingkast”, is nu mijn motto! Ik heb nog niks gekocht qua kleding op schoenen, want ik heb nog zoveel, wat ik dit seizoen nog niet eens heb aangehad!! Oh Oh het heeft mijn ogen geopend naar mijn eigen koopgedrag. Maar ja als je niet meer weet wat er in je kast ligt, dan is er geen overzicht meer. 

Verder ben ik bewuster van mijn koopdrang en bedenk of ik het echt nodig heb en of het echt een aanvulling is op hetgeen wat ik al heb. Al met al, Ingrid is een leuke vrolijke efficiënte stok achter de deur, vol goede tips en ideeën. Nicole,  Amersfoort (mondhygiëniste, 52 jaar)

Dankzij Ingrid ben ik in beweging gekomen

“Ik zat helemaal ‘vast’ in alle spullen die we hebben. En met een gezin met 2 kleinere kinderen is dat nogal wat. Mijn gevoel was niet meer vooruit of achteruit te kunnen, maar eigenlijk kon ik ook niks wegdoen. Ingrid heeft mij het inzicht gegeven dat er meer zit achter spullen. Welk gevoel heb ik bij spullen? Waarom bewaar ik al mijn spullen? Ik ben in beweging gekomen en durf spullen weg te doen.

Ingrid stelt zich integer en professional op. Ze stelt kritische vragen en ze durft de vraag achter de vraag te stellen. Dit heeft mij enorm geholpen bij het doorbreken van het gevoel dat ik alles wilde bewaren. Ik begrijp nu heel goed waarom ik alles bewaarde en geen beslissing durfde te nemen. Er is nog een weg te gaan, maar de bewustwording is aanwezig. De juiste weg is dankzij Ingrid ingezet, ik ga verder. Super fijn dat ik nog een aantal maanden via What’sapp contact kan houden met Ingrid. Ook op deze manier geeft zij mij niet alleen handige tips, maar biedt ze mij ook steun en motivatie.” M.W. Amersfoort (werkzaam in de zorg, 37 jaar).

Weldadig

Keuzes maken en organiseren is niet mijn sterkste kant. Door allerlei privé omstandigheden lukte het mij niet om de rommel in huis aan te pakken. Ik woon vrij klein en ik bewaarde heel veel. Geen handige combinatie. Ingrid en ik hebben in 2 sessies van 2 uur zoveel bereikt. Ingrid helpt me op een respectvolle manier anders naar mijn spullen te kijken, zodat ik echt bewaar wat IK waardevol vind. Bovendien heb ik ook zoveel los gelaten. Zoals 12 kg (!) papier die ik door de shredder heb laten vernietigen in m’n woonplaats. Verder heb ik -dankzij Ingrid- eindelijk een bed uit m’n kindertijd weggedaan. Dit was voor mij zo’n groot obstakel letterlijk en figuurlijk! Het voelt weldadig dat ‘ie weg is”. A.M., Nijkerkerveen (leerkracht basisonderwijs, 32 jaar)

Werkkamer is weer geschikt om in te werken

We zijn pas gaan samenwonen en juist dan pas merk je hoe veel spullen je door de jaren heen hebt verzameld! Met name in de werkkamer was dat erg duidelijk. Het voelde rommelig en geconcentreerd werken was niet altijd makkelijk. Dit terwijl de werkkamer wel als thuiswerkplek bedoeld was! Gelukkig hebben we Ingrid ingeschakeld. Zij heeft ons geholpen keuzes te maken en zelf dacht zij ook actief mee over de mogelijkheid tot het efficiënter inrichten van onze thuis werkplek. Met Ingrid hebben we eerst een intake/kennismakingsgesprek gehad waarin ze rustig overlegde met als doel de aanpak bepalen. Juist door haar rust en doortastende vragen creëerde ze voor ons een goede basis om aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben we stapels spullen op Marktplaats kunnen zetten en naar de Kringloop kunnen doen. We hebben veel meer bereikt dan wanneer we het zelf hadden gedaan! Bovendien weten we door haar hulp en adviezen ook dat we niet zomaar weer terug zijn bij overvolle kasten en ruimtes.Het resultaat is een fijne werkplek waar we rustig en zonder teveel afleiding kunnen werken.W. en L. uit Amersfoort (medewerker Meander, 37 jaar)

Huis: van wanorde naar overzicht

Professional Organizer_Amerfoort INC

“Ingrid heeft mij goed geholpen om de troep in huis onder controle te krijgen. In een huis met twee kinderen wordt het nogal gauw een troep, voor mij een enorme ergernis Als eerste heeft Ingrid boven tafel gekregen waarom de troep me zo irriteert en bovenal wat het me zal opleveren om het nu eindelijk, voor eens en altijd, onder controle te krijgen. Tevens heeft ze een goed overzicht en weet precies waar je moet beginnen en hoe je het moet aanpakken. Precies het steuntje in de rug dat ik nodig had. Wat ik vooral fijn vond is haar hands on approach. Ze weet hoe ze je aan het werk moet krijgen en ze houdt het nog gezellig ook. Ze is verder uitstekend bereikbaar met vragen of wanneer je vast loopt. Haar enthousiaste reacties op dat wat je bereikt hebt, geven je de energie om ook het volgende project aan te pakken. Nogmaals mijn hartelijke dank Ingrid voor al je hulp en gezelligheid!” L. te Amersfoort (moeder en vrijwilligster op school, 44 jaar)

Gevoel van een sportmassage

Behoorlijk confronterend soms, maar het is mooi te constateren dat ik veel meer heb weggedaan (ook naar de kringloop en marktplaats!) dan ik in mijn eentje had gedurfd. Ook de structuur van de inrichting van de schuur is weer terug. Misschien heeft het wel het meeste weg van het gevoel van een sportmassage: behoorlijk pijnlijk op het moment zelf, maar het gevoel na afloop maakt dat de moeite waard! J. uit Amstelveen (ambtenaar, 46 jaar)

Bijkeuken weer tip-top in orde

“Heerlijk om Ingrid over de vloer te hebben! Zij maakt opruimen overzichtelijk door het indelen van spullen die echt weg moeten, spullen die elders kunnen worden opgeborgen en spullen die naar de kringloop mogen. Wat overblijft wordt na sorteren en bundelen, professioneel en georganiseerd weer ingeruimd. Zo ontstaat er ruimte op de voormalige rommelplek, maar ook ruimte en rust in het hoofd. Het ziet er nu helemaal tiptop uit, zonder INC Professional Organizing was dat niet gelukt, sterker nog dan was ik er misschien niet eens aan begonnen. Ik ga weer met plezier mijn bijkeuken in, met dank aan Ingrid Strooij.”Annette Verspoor (tekstschrijver, 50 jaar)

Hulp bij een verhuizing

Keuzes maken voor een verhuizing gaat makkelijker met een coach die naast je staat

INC Professional Organizing_opruimen Amerfoort_rust overzicht

Door een operatie, lange herstelperiode en de zorg voor 3 kleine kinderen lukte het me niet om me goed voor te bereiden op onze verhuizing. Erg confronterend voor iemand die vrij georganiseerd is.

Omdat ik graag de regie in handen hou, heb ik lang getwijfeld over het inschakelen van een Professional Organizer. Nu baal ik dat ik de stap niet eerder heb gezet! Ik had namelijk nog steeds de touwtjes in handen, de beslissing over de spullen lag immers bij mij. Bij het maken van een keuze werd ik geholpen door een coach die naast me staat en die me dingen liet inzien.

Ingrid heeft me geholpen met onze spullen uit te zoeken en in te pakken. Ik ben er enorm blij mee, want nu kan ik alles geordend meenemen naar ons nieuwe huis. Wat geeft dat een overzicht en rust! Bovendien heeft het me tijdswinst en behoud van energie opgeleverd.

Als je gaat verhuizen en je hebt weinig tijd, of je weet niet waar te beginnen met opruimen, beveel ik INC Professional Organizing van harte aan. Onze verhuizing is een stuk relaxter geworden! Dank voor je professionaliteit en gezelligheid Ingrid! M.v.Z. Amersfoort (werkzaam in de communicatie, 37 jaar)

Als je gaat verhuizen en je hebt weinig tijd, of je weet niet waar te beginnen met opruimen, beveel ik INC Professional Organizing van harte aan.Onze verhuizing is een stuk relaxter geworden! Dank voor je professionaliteit en gezelligheid Ingrid! M.v.Z. Amersfoort (werkzaam in de communicatie, 37 jaar)

Ik weet niet of mijn ouders’ verhuizing zonder jou gelukt zou zijn

“Mijn beiden ouders moesten op zeer korte termijn verhuizen van respectievelijk de oude woning en een revalidatie afdeling naar een verzorgingshuis. De kinderen konden in verband met verschillende omstandigheden deze taak niet volledig op zich nemen.

INC Professional Organizing_hulp bij verhuizing

Wij hebben Ingrid Strooij ingeschakeld voor het regelen van de verhuizing op heel korte termijn. Dit hield in:

  • praktische zaken regelen, zoals het uitzoeken van een verhuisbedrijf
  • mijn ouders begeleiden bij keuzes wat wel of niet mee kon.
  • meedenken over de indeling van nieuwe woning
  • aanwezig op dag van de verhuizing
  • in- een uitpakken van de spullen. Dit deed Ingrid met een persoonlijke touch. Ik weet niet of de verhuizing zonder haar gelukt zou zijn.   Dat Ingrid het regelde gaf rust en ruimte in dit moeilijke proces”. Ingrid als Professional Organizer omschrijf ik als; “geduldig, adequaat en prettig in de omgang. Iemand in wie je meteen (terecht) vertrouwen hebt”.H.S., Zeist (illustrator, 55 jaar)

Zakelijke organizing:

Clean desk = clean head

“Na jarenlange struggle en vooruitschuiven van wat gedaan moest worden, heb ik nu Clean Desk en Clean Head. De administratie organiseren en uitzoeken is nogal een privé klus, maar met de integriteit van Ingrid heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld. We zijn samen aan de slag gegaan en met de visie, tips en tricks van Ingrid heb ik nu al wekenlang een clean desk en de post krijgt zn plek of wordt meteen afgehandeld.

Clean desk, de afspraak met mezelf blijkt de sleutel te zijn tot discipline de administratie bij te houden. Thnx Ingrid”. T.R. Leusden (zelfstandig ondernemer, 56 jaar)

Opgeruimde mailbox vertaalt zich naar ruimte in mijn hoofd

Ingrid me handige tips om meer grip te krijgen op mijn e-mailverkeer. Ik was daar dagelijks teveel tijd mee kwijt. En toch bleven aan het einde van de werkweek nog steeds nieuwsbrieven, blogs en artikelen ongelezen. Ingrid adviseerde me onder andere om ‘s ochtends NIET gelijk te starten met mijn e-mail. Ook check ik op haar advies nu slechts 4 x per dag op vaste momenten mijn e-mail. De nieuwsbrieven, blogs en artikelen lees ik nu tussendoor, als ik even een korte pauze van een kwartier heb. Door Ingrids advies blijft mijn mailbox overzichtelijk en houd ik meer tijd over voor mijn werk. De opgeruimde mailbox vertaalt zich naar ruimte in mijn hoofd. Heerlijk!” Annemieke, Amersfoort (tekstschrijfster, 37 jaar

School: orthoteek weer gebruiksvriendelijk

ortotheek
Duidelijke categorieën met kleuraanduiding, dus makkelijk vinden en ook eenvoudig om weer op de juiste plek terug te zetten.

“Ingrid heeft op School op de Berg een belangrijke bijdrage geleverd aan het ordenen en systematiseren van de orthotheek (de onderwijs-leermiddelenruimte). Ze heeft alle materialen systematisch in kaart gebracht en gecodeerd . Het is een prettig systeem geworden dat eenvoudig te onderhouden is. Iedereen kan de materialen met gemak kan (terug) vinden. Daarbij was ze een grote hulp bij een keuze maken wat weg kon en pakte ze op rustige wijze door en stelde zich pro-actief op. We kijken terug op een heel prettige samenwerking en zijn haar bijzonder dankbaar voor het overzichtelijke en mooie eindresultaat!” Sylvia en Ariëtte, intern begeleiders School op de Berg Amersfoort