Wie is INC

Opruimen Amersfoort_Ingrid StrooijINC staat voor In Control en ook heeft ook een verwijzing naar Ingrid of INK/Inkie hoe ik ook genoemd wordt. Met veel plezier heb ik bij diverse (reclame) bureaus gewerkt. Als project- en accountmager vond ik het geweldig om mooie (reclame)campagnes te begeleiden. Dit deed ik met plezier. Ik werkte gestructureerd en met overzicht. Toch wilde ik wat anders, zodat ik mijn werk beter kon combineren met mijn gezin. In 2014 vielen de puzzelstukjes op z’n plaats. Ik nam de beste beslissing ooit, namelijk om Professional Organizer / opruimcoach te worden. Met succes heb ik de opleiding Professional Organizer bij de NBPO afgerond. Nu doe ik waar ik energie van krijg én waar ik goed in ben.

Rust in mijn hoofd

Ook thuis ben ik graag aan het ordenen, opruimen en stroomlijnen. Ik merk dat ik rust en ruimte van in m’n hoofd van krijg, als mijn omgeving is opgeruimd. Dit gun ik anderen ook.

Ik help jou graag met organiseren van jouw huis of werkplek. Ook vind ik het fijn om mensen te helpen bij het soepel laten verlopen van een verhuizing.

Samen pakken we jouw uitdaging aan. Je hoeft je absoluut niet te schamen, ik oordeel niet en ik heb al veel situaties gezien, bovendien heb ik een geheimhoudingsplicht.

Ik hou ervan om met mensen te werken. Tijdens mijn sessies ga altijd uit van maatwerk- oplossingen die jou helpen je zaken op orde te krijgen en te hóuden.

Meer over INC weten? Dat kan door:

  • dit filmpje te bekijken. Pitch tijdens Open Coffee Amersfoort.
  • naar gratis inloopspreekuur bij Kringloopcentrum Amersfoort te komen. Elke 2e vrijdag van de maand* van 11.30 – 12.30 uur.
  • je abonneren op mijn nieuwsbrief (zie rechts op deze pagina om je aan te melden).
  • maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Wil jij Gratis en op een laagdrempelige manier vragen stellen​ over opruimen, timemanagement,  of ordenen van administratie?

Je bent van harte welkom met jouw vragen op het maandelijkse gratis inloopspreekuur van INC Professional Organizing, bij Kringloop Amersfoort. Je bent van harte welkom op iedere 2e vrijdag van de maand van 11.30 uur – 12.30 uur. ( 8 juni / 6 juli / 7 sept). Let op in augustus is er geen inloopspreekuur.
 

Praktische gegevens:

Wanneer: elke eerste vrijdag van de maand INC Professional Organizing_hulp bij opruimen in huis
Tijd: 11.30 uur – 12.30 uur
Waar: Kringloopcentrum Amersfoort / Zwaaikom 21
Wie: voor iedereen die meer wil weten over opruimen en de chaos te lijf gaan! Over timemanagement, ordenen van administratie. Of als je meer wil weten over wat een Professional Organizer voor jou kan betekenen. Meer weten?

Ik help je graag!

Ingrid Strooij – van Boxtel

Heb je vragen, neem gerust contact met me op!