Workshops

Loslaatworkshop – woensdag 21 november 2018

Merk je dat een overschot aan spullen :
– je irriteert,
– aan je vreet
en/of je moedeloos maakt?
Je raakt hierdoor verstrikt. Dit kan zijn in denkwijze, emoties, of in oude patronen. Of misschien letterlijk verstrikt, omdat je niet in beweging komt. Je spullen staan je hierbij in de weg.

Of je wilt je spullen loslaten, maar merk je dat je het lastig vindt om het daadwerkelijk te gaan DOEN? Kom dan naar de interactieve workshop “Loslaten van je spullen, met je hoofd én met je hart”. Wij geven deze workshop al voor de 5e keer in Amersfoort.

1e stap naar verandering
Door te kijken wat je tegenhoud, ga je (meer) inzicht krijgen. Dit is een eerste stap naar verandering. En dus naar het loslaten van spullen met je hart en met je hoofd.  Deze interactieve workshop ‘Loslaten van je spullen’ wordt begeleid door life coach Sieta Kluin en Professional Organizer Ingrid Strooij.

Na deze workshop ‘Loslaten van je spullen met je hoofd én met je hart’ heb je veel meer inzicht gekregen en ervaring opgedaan in het loslaatproces.

Deze ontstaat door:
– veel inspirerende oefeningen
– enige theorie te behandelen
– uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers.

Met de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan kun je thuis zelf stappen gaan zetten. Loslaten is het begin van iets nieuws.

INC Professional Organizing _opruim workshop

Reactie van een deelnemer: “Deze workshop heeft mij veel meer inzicht gegeven in het hoe en waarom van loslaten. Hopelijk wordt loslaten nu iets makkelijker… De intentie is er in iedergeval”.

Praktische info
Tijd: 9.30 – 12.15 uur
Let op inloop vanaf 9.30 uur & de workshop start om 9.45 uur.
Investering: € 35,- (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers)
Plaats: Amsterdamseweg 155, Amersfoort.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan heel simpel door middel van het sturen van een e-mail naar ingrid@inc-professionalorganizing.nl

In 2017 hebben wij de workshop Loslaten van spullen al drie keer gehouden. Deze workshop heeft -hoe leuk- media aandacht gekregen.

De krant was erbij: in het AD regio Amersfoort en in het Reformatorisch Dagblad staan 2 krantenartikelen over deze workshop.​

Een item op televisie: check hier het verslag van de workshop op EVA TV.

Workshop Opgeruimd het nieuwe jaar in woensdag 16 januari 2019

Heb jij het gevoel dat je vastzit? Je wilt ruimte en overzicht in je omgeving, maar je weet niet hoe? Heb je wel allerlei plannen om op te ruimen, maar je mist de concrete handvatten? Of je hebt juist heel veel systemen, maar geen enkele voldoet? Of vind je het lastig om te beginnen met opruimen? Of juist om vol te houden? Of heb je juist dat kleine zetje nodig om inzicht te krijgen in jouw onderliggende opruim ‘probleem’.

Indien je je (deels) herkent in bovenstaande opsomming, ik help je graag! Tijdens de workshop vertelt ik over de oorzaken van rommel. Lenteschoonmaak #opruimen #ontspullenVerder komt aan bod hoe het komt dat mensen vasthouden aan spullen. Ook neem ik de aanwezigen stap-voor-stap mee door het opruimproces. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor oefeningen en vragen. Na deze workshop heb jij voldoende houvast om thuis of op je werkplek zelf aan de slag te gaan. Een opgeruimd huis en of werkplek zorgt -natuurlijk- voor rust en ruimte in je hoofd.

Tijd: inloop vanaf 9.30 uur – 12.00 uur
Investering: € 25,00 (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers)
Plaats: Amersfoort (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)
Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan heel simpel door middel van het sturen van een e-mail naar ingrid@inc-professionalorganizing.nl

NB. Ik werk met kleine groepen zodat ik iedereen ruimschoots aandach

 


Op zoek naar een inspirerende lezing / workshop?

Afgelopen jaren heb ik voor diverse bibliotheken, serviceclubs en vergadercentra workshops en lezingen op het gebied van Professional Organizing verzorgd. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Onderstaand een overzicht van mijn reguliere workshops.

Workshops / lezingen voor particulieren
  • Opruimen is (g)een kunst
  • Loslaten van spullen vanuit je hoofd en vanuit je hart  INC Professional Organizing_kast opruimen_opruimcoach
  • Je administratie op orde
  • Opruimen met kinderen
  • Opruimen à la Marie Kondo – Kledingkast 2.0
Workshops voor bedrijven / zelfstandigen
  • Timemanagement
  • Je administratie op orde
  • Hoe organiseer ik mijn werkplek?