3 easy peasy apps om je leven makkelijker te maken!

INC Professional Organizing_app tipsJe hoofd is niet geschikt als parkeerplaats om dingen te onthouden. To do lijstjes, daarvoor zijn je hersenen niet bedoeld. De kans is dan ook groter dat je dingen gaat vergeten. Je kunt het ook op een ouderwets briefje schrijven. Alleen niet zo handig als je die thuis hebt liggen en je hebt er dingen voor je werk op gezet. Gelukkig zijn er diverse handige en eenvoudige apps bijvoorbeeld voor op je telefoon.
Heb je bakken vol visitekaartjes, maar heb je die net niet bij de hand als je er een van nodig hebt. Ook hier is een super gratis app voor op je telefoon voor beschikbaar.
Heb je veel bonnen en documenten die je digitaal wilt bewaren, maar heb je geen scanner? Ook dit kan via je mobiel.

INC zet een aantal easy peasy app’s om je (werkende) leven makkelijker te maken, voor je op een rij!

WunderlistINC Professional Organizing_timemanagement

Zelf gebruik ik sinds een aantal maanden de app Wunderlist om to do lijstjes in te maken. Je kunt zowel op je telefoon als op je tablet of op je computer ermee aan de slag. Het prettige van deze app is dat je deze takenlijsten ook kunt delen. Praktisch voor op je werk en voor privé. Handig als je man/ vrouw de boodschappen gaat doen. Je kunt allerlei categorieën aanmaken,  met daaronder verschillende tabjes. Zelf heb ik een categorie; werk, bijvoorbeeld als me ineens een idee voor een blog of workshop te binnen schiet. Ook heb een categorie klusjes en een categorie boodschappen. Deze check ik altijd als ik in de stad of in de supermarkt loop. Zo grijpen we thuis minder vaak mis. De basisversie van Wunderlist (ik gebruik ‘m zelf ook 😉 is helemaal gratis.

Stop collecting start connecting / DAPPRE

Dappre is dé  app voor personen die zelf graag beslissen wat er wanneer met hun data gebeurt en door wie dat gebeurt. Door het downloaden van Dappre, maak je je eigen ‘node’ aan en kun je je eigen contactkaart maken, waar anderen zich op kunnen abonneren.  Aan jouw node kun je allerlei mensen en organisaties koppelen, met wie jij een verbinding wilt. Wat je hiermee wilt delen, bepaal jij! Voor het sturen van veilige berichten via Dappre heb je geen telefoonnummer nodig.

Dappre is o.a.:

– gratis
– integratie met je adresboek mogelijkINC Professional Organizing_handige apps
– up to date informatie uit je netwerk
– veilige uitwisseling van persoongegevens
– snelle verbindingen met je netwerk
– veilige en/of anonieme tribes (groepchats, privé en zakelijk)

Dappre is gebaseerd op Qiy Trust Principles
De Qiy Trust Principes bepalen jouw rechten wanneer je persoonlijke gegevens wilt uitwisselen met anderen. Alle partijen die diensten aanbieden op basis van deze principes moeten voldoen aan deze regels.

Zullen we connecten via Dappre?

Nieuwe feature is het digitaliseren van klantenkaarten. Super handig!

Scannable

Mobiel scannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De app Scannable herkent ontvangstbewijzen, andere soorten documenten en Whiteboards meteen. Scans worden automatisch bijgesneden en verbeterd, waardoor je heldere digitale documenten krijgt. Minder papier en stapels. Hoera!

Heb jij toch nog veel stapels in je huis, of op je werkplek? Lees in mijn blog hoe je je stapels nu echt eens aanpakt en stopt!

Nee, in bovenstaande apps heb ik geen aandelen ofzoiets, ik vind ze gewoon erg handig ;-). Ook vind ik het fijn om een opgeruimd hoofd te hebben!

Ik ben erg benieuwd naar jouw app’s die je gebruikt voor je visitekaartjes en takenlijstjes. Laat je het hieronder weten?

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl