Elke situatie is uniek, mijn werkwijze dus grotendeels ook!

Werkwijze

Eerste contact

Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie en met jouw hulpvraag voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met me op. Je mag me ook telefonisch benaderen: 06 – 3947 6767. Een What’sapp bericht sturen, vind ik ook prima.

De eerste stap nemen is vaak lastig, maar ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Je hoeft je niet te schamen, ik heb al veel situaties gezien en ik oordeel niet. Mogelijk vind je het spannend, dat kan ik me voorstellen, want dat vind ik namelijk vaak ook.

Kennismakingsgesprek

Na ons eerste contact plannen we een vrijblijvend, (gratis en oriënterend) kennismakings-gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. We bespreken jouw knelpunt(en), je hulpvraag en wat je wensen zijn. We bekijken jouw werkplek of jouw huis. Vanzelfsprekend is het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is.

Ik zie jouw huis of werkplek graag gewoon zoals het is. Je hoeft dus van te voren niets op te ruimen.

Besluit je om samen met mij aan de slag te gaan, dan stuur ik (je desgewenst) een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit is een offerte met de geplande werkzaamheden, de tijd die dit in beslag zal nemen en de bijbehorende kosten.

Samen aan de slag

Na akkoord op het plan van aanpak/offerte en de bijbehorende Algemene Voorwaarden, plannen we een startdatum. Als we aan het werk zijn, vormen jouw wensen en mogelijkheden steeds het uitgangspunt. Ik help je om makkelijker keuzes te maken, maar JIJ beslist. In sommige situaties is het werkt het stimulerend dat ik langskom. Ik fungeer dan als ‘stok achter de deur’. Als het wenselijk is, geef ik je ‘huiswerk’ opdrachten.

Evaluatie

Na afronding van ons traject neem ik na enkele weken contact met je op. Hoe gaat het nu met je? Kun je het zelf bijhouden? Heb je eventueel nog een steuntje in de rug nodig? Waar nodig geef ik je ook advies/ tips om de puntjes weer op de i te zetten.

NBPO

Ik werk volgens de code van ethiek van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik discreet en respectvol om ga met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Ik oordeel nooit, maar werk naar een oplossing toe. Is er een bepaalde vraag, of situatie die mijn expertise te boven gaat, dan zal ik je zo mogelijk en in overleg verwijzen.

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

Downloaden E-book

Download e-book

Gratis: de beste 25 opruimtips


  De beste 25 opruimtips  Nieuwsbrief aanmelden

  Menu

  Contact

  Neem contact op


  Direct meer weten:
  06 - 3947 6767
  ingrid@inc-pro.org

  Downloaden E-book

  Download e-book

  Gratis: de beste 25 opruimtips


   De beste 25 opruimtips   Nieuwsbrief aanmelden

   Menu

   Contact

   Neem contact op


   Direct meer weten:
   06 - 3947 6767
   ingrid@inc-pro.org

   Downloaden E-book

   Download e-book

   Gratis: de beste 25 opruimtips


    De beste 25 opruimtips    Nieuwsbrief aanmelden

    Menu

    © 2024, INC Professional Organizing |
    Algemene voorwaarden |
    Privacy Policy
    website: sbddesign.nl