Betrouwbaar - Hulpvaardig - Betrokken - Coachen met humor

Wie is INC?

Mensen helpen om overzicht te krijgen en hen daardoor weer in beweging te brengen; daar word ik heel gelukkig van. Of het nou om spullen opruimen gaat, een verhuistraject begeleiden, of mensen helpen om hun administratie op (weer) op orde te krijgen; ik vind het allemaal geweldig.

Ik haal veel voldoening uit de interactie met verschillende mensen, iedereen heeft weer een andere uitdaging. Mijn enorme enthousiasme, kennis, emphatisch vermogen en mijn humor zorgen dat we dit SAMEN aan kunnen gaan.

Zelf heb ik niet altijd zoveel overzicht gehad

Ik voelde me ellendig, ik rende voortdurend achter de feiten aan. De combinatie van een hectische baan, een gezin met heel jonge kinderen, en een man die ruim 60 uur per week werkte -waardoor eigenlijk alles, het huishouden, de kinderen en de sociale contacten op mijn schouders terecht kwam-; ik raasde maar door. Toen werd mijn contract niet verlengd.

Ik kwam thuis en eigenlijk ‘vast’ te zitten. Was dit het leven wat ik wilde leiden? Het voelde meer als lijden. In die periode ben ik mijn huis gaan opruimen. Ik merkte dat dit mij niet alleen rust in mijn hoofd opleverde, maar dat het mij ook nieuwe energie gaf. Bovendien kwam ik hierdoor weer in beweging; ik durfde weer nieuwe dingen aan te pakken en te proberen. Ik zat niet langer meer ‘vast’.

Wat is dit gaaf, dacht ik. Als opruimen voor mij werkt, dan werkt het toch ook voor anderen? Bovendien vond ik het altijd al boeiend om mensen te helpen en te coachen. Toen ik hoorde over het beroep Professional Organizer dacht ik; dit is hét. Na het afronden van de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizing heb ik op 15-5-2015 INC Professional Organizing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. INC staat voor IN Control zijn; jij staat aan het roer, in plaats van dat je geleefd wordt door je omgeving, jouw spullen of je agenda. Precies wat ik door opruimen ook had ervaren.

Mijn missie: ik gun jou dat je je leven kunt leven en niet langer meer hoeft te overleven

Dat kan. Als je leert hoe je je basis rustig maakt en dat op een manier die voor jou werkt, kunt onderhouden. Ik gun anderen ook die rust in hun hoofd, door hen te helpen met opruimen en organiseren, zodat ze een fijn netjes huis of een geordende werkplek voor zichzelf kunnen creëren. Samen met jou werken we aan jouw uitdaging op het gebied van opruimen, plannen of organiseren.

Wat je over mij zou willen weten

 • Ik vind het fijn dat ik als zelfstandig ondernemer zelf mijn tijd kan indelen, zo heb ik ook tijd voor mezelf en mijn gezin. Toch is eigen baas zijn niet altijd rozengeur en maneschijn en als ik vastloop, dan ga ik net als toen weer lekker opruimen in mijn eigen huis. Of ik ga shoppen, want ik heb stiekem een zwak voor schoenen, ik heb wel 40 paar, vooral Nikes in de kast staan. Maar nu heb ik met mezelf wel de afspraak dat er een paar uit de kast moet, voordat er een nieuw paar in gaat. De schoenen die ik heb, staan wel netjes soort bij soort in mijn kast.
 • Ik hou van spullen uitzoeken, maar foto’s organiseren is niet echt mijn ding.
 • Ik ben gek op het water. Vooral op de Loosdrechtse plassen ben ik vaak te vinden. Ik vind het heerlijk om te zeilen, juist door de ruimte en rust die ik om me heen ervaar. Lees hier waarom ik zo geniet van ons familiehuis aan het water.
 • Nadat mijn vader is overleden wilde ik juist niet dat mijn moeder heel snel zijn spullen opruimde. Ik heb haar gevraagd er iets meer de tijd voor te nemen, zodat ze niet uit emotie te veel weg zou doen. Nu is ze me hier dankbaar voor. Ook ik ben er blij mee, omdat ik het toch fijn vind om nog wat voorwerpen van hem te koesteren. Meer weten over opruimen na een overlijden, lees mijn blog over dit onderwerp.
 • Ik ben verknocht aan Amersfoort. Als ik na een vakantie thuiskom ben ik altijd heel blij als ik de Onze Lieve Vrouwentoren weer zie.
 • Jou verder helpen om meer overzicht te krijgen is een serieuze aangelegenheid, toch zet ik graag humor in om ‘kwartjes te laten vallen’. Zo houden we onze sessies wat luchtiger, dat is naar mijn idee wel zo fijn.
 • Mijn huis is echt geen operatiezaal, of een showroom van een meubelwinkel. Hoe het er wel uitziet, daar heb ik een blog over geschreven. Lees ‘m hier.
 • Jouw verder helpen om meer overzicht te krijgen is een serieuze aangelegenheid. Toch gebruik ik graag een flinke dosis humor om het luchtiger te houden en om het ‘kwartje te laten vallen’.
 • Ik ben een goede stok achter de deur als het om afspraken nakomen gaat, maar ik moet zelf altijd heel erg m’n best doen om op tijd te komen.
 • Ik hou heel erg van mensen om me heen, maar ik laat mezelf wel minstens een keer in de week uit in het bos.
 • Ik ben een enorme boekenwurm, maar ook een kroegtijger.
 • Mijn bedrijf heet IN Control, maar ik vind het super leuk om mijn workshops over ‘Loslaten van spullen’ te geven. IN Control is in mijn ogen namelijk niet hetzelfde als ‘bezitten’.
 • Ik ben ontzettend leergierig, naar de opleiding tot Professional Organizer bij de NBPO heb ik ook blok A (post HBO) afgerond bij de School voor Organizing. Ook volg ik diverse (online) trainingen. Tevens lees ik veel boeken over mijn vakgebied zodat ik mij blijf ontwikkelingen. Wil je meer over mijn opleidingen weten, check mijn LinkedIn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik als Professional Organizer voor jou en in jouw situatie kan betekenen? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun jij ontdekken of wij een klik hebben en of je samen met mij jouw opruimuitdaging aan wilt gaan. Ik help je heel graag om weer in beweging te komen en alles dat je niet meer nodig hebt los te laten.

Ik ontmoet je graag!

Met opgeruimde groet,

Ingrid / INKIE (IN Control Professional Organizing)

Contact

Neem contact op


Direct meer weten:
06 - 3947 6767
ingrid@inc-pro.org

Downloaden E-book

Download e-book

Gratis: de beste 25 opruimtips


  De beste 25 opruimtips  Nieuwsbrief aanmelden

  Menu

  Contact

  Neem contact op


  Direct meer weten:
  06 - 3947 6767
  ingrid@inc-pro.org

  Downloaden E-book

  Download e-book

  Gratis: de beste 25 opruimtips


   De beste 25 opruimtips   Nieuwsbrief aanmelden

   Menu

   Contact

   Neem contact op


   Direct meer weten:
   06 - 3947 6767
   ingrid@inc-pro.org

   Downloaden E-book

   Download e-book

   Gratis: de beste 25 opruimtips


    De beste 25 opruimtips    Nieuwsbrief aanmelden

    Menu

    © 2024, INC Professional Organizing |
    Algemene voorwaarden |
    Privacy Policy
    website: sbddesign.nl