Zes tips voor een boek over opruimen, organizing, ontspullen en timemanagement!

Als Professional Organizer wil ik graag bijblijven op mijn vakgebied. Regelmatig lees ik boeken over dit onderwerp. Ik wil niet alle boeken zelf hebben. Ik haal ze dus ook uit de bibliotheek. Daar moet ik soms even een aantal weken geduld voor hebben, want opruimen en ontspullen zijn populair. Ik ben ook lid geworden van een leesclub voor Professional Organizers. Dit geeft mij niet alleen een stok achter de deur, maar ook is het fijn om in een besloten Facebook groep ervaringen over het boek uit te wisselen. Wil jij ook meer lezen over dit onderwerp? Maar vindt je het lastig om een keuze te maken tussen al deze titels. Graag zet ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje:

Doordat ik op haar verzoek, heel regelmatig per mail of telefonisch contact met haar heb, houdt deze klant het vol om elke week een deel van haar spullen uit te zoeken. En met succes! Na het uitzoeken heeft ze de stap gezet om het op Marktplaats te verlopen. Zoals autostoeltjes, terwijl haar zoon al puber is. Haar huis is overzichtelijker en leger. Dit geeft haar al aanzienlijk meer ruimte in haar hoofd.

Ik help jou ook graag. Mijn kennismakingsgesprekken zijn vrijblijvend en gratis. Neem je contact met me op?

Heb jij nog een interessant boek over Decluttering, organizing of timemanagement gelezen? Ik lees het graag van je. Laat je reactie hieronder achter! Bedankt.

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl