Check hier of een opruimcoach waardevol voor je is!

  1. Ik ben elke week wel iets kwijt.
  2. Er staan meer dan vijf boeken in mijn kast die ik nog ‘moet’ lezen.
  3. Ik maak met mijn huisgenoten/gezin weleens ruzie over de troep in huis.
  4. Er hangt kleding in mijn kast die ik al langer dan een jaar niet gedragen heb.
  5. Als ik aan tafel de krant wil lezen, moet ik eerst ruimte maken.
  6. Als ik somber ben ga ik winkelen.
  7. Er staan dozen in mijn huis waarin ik meer dan een jaar niet in heb gekeken?
  8. Ik weet niet hoeveel paar schoenen ik bezit.
  9. Ik bewaar veel voorwerpen/spullen in mijn huis ‘voor het geval dat’ of dingen die ik ooit nog eens wil gebruiken of iets mee wil doen.
  10. Ik huur opslagruimte.

Als je op drie of meer vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan kan ontspullen je zeker helpen. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Als opruimcoach help ik je graag bij het maken van keuzes. We doen het samen zodat het sneller en gemakkelijker gaat. Samen mijn mij krijg je meer rust, ruimte en overzicht in je huis, je hoofd en je leven. Neem nu contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2024, INC Professional Organizing |
Algemene voorwaarden |
Privacy Policy
website: sbddesign.nl